Haemme taloushallinnon osaajaa

Hakuaika on päättynyt kiitämme kaikkia hakijoita!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TALOUSHALLINNON OSAAJAA

kirjanpidon, ostoreskontran ja palkanlaskennan hoitoon.

Toimenkuvaan kuuluu lisäksi muun muassa asiakaspalvelua ja -viestintää sekä laskutusta.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja taloushallinnon osaamista sekä tilinpäätöstaitoa. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kehittymis- ja kehittämisintoa, sekä joustavuutta ja tiimityötaitoja. Myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä monipuoliset tietotekniset taidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen turvallisessa ja joustavassa työyhteisössä. Sievin Vesiosuuskunnan pitkäaikaiset työsuhteet kuvastavat, että työntekijöistämme välitetään ja työssä viihdytään.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Toni Huuha, puh. 044 0166 941.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 2.5.2022 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toni.huuha@svok.fi.