Ilmoita mittarin lukema

Mittarilukeman ilmoittaminen

Voit ilmoittaa vesimittarin lukemat Kulutus-Webissä. Palvelun kautta saat myös tietoa kiinteistösi vedenkulutushistoriasta ja näet vuositasolla olevan ennusteen tulevasta vesilaskusi määrästä euroina.

Mikäli mittarilukema on ilmoitettu Kulutus-Webin kautta, mittarinlukukorttia ei tarvitse palauttaa.
Lukema tulee tallentaa täysin kuutioin eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarinlukukortissanne.

Tallentaessa mittarilukemaa voitte saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme.

Voit kirjautua palveluun kuluttaja- / kulutuspiste numerolla ja mittarin numerolla, jotka löytyvät laskusta sekä mittarinlukukortista. Kulutus-Webiin kannattaa ilmoittaa myös gsm-numero ja sähköpostiosoite niille varattuihin kenttiin myöhemmin käyttöön otettavaa tekstiviesti- ja muuta tiedotusta varten.

Jatkossa pyydämme lähettämään mittarin lukemat ensisijaisesti tämän palvelun kautta.
Vesimittarilukema tulee ilmoittaa kerran vuodessa.

Kirjaudu Kulutus-Webiin tästä
Mittarinlukeminen

Oheisessa vesimittarin (kansi avattuna) esimerkkikuvassa sen lukema on 801 m3. Kuutiometrin osia näyttävien osoittimilla ei ole merkitystä mittaria luettaessa.
Mittarityypistä riippuen, sen ulkonäkö saattaa poiketa oheisesta, mutta periaate niissä kaikissa on sama. Tarvittaessa saatte lisätietoja mittarinluentaan liittyvissä kysymyksissä asiakaspalvelunumerosta: puh: (08) 480 029.