Sähköisiä palveluita käyttöön

Olemme ottaneet käyttöön Kulutus-Web palvelun, jonka kautta voi ilmoittaa vesimittarin lukemat. Palvelun kautta saa myös tietoa kiinteistösi vedenkulutushistoriasta ja näkee vuositasolla olevan ennusteen tulevasta vesilaskusi määrästä euroina.

Mikäli mittarilukema on ilmoitettu Kulutus-Webin kautta, mittarinlukukorttia ei tarvitse palauttaa. Lukema tulee tallentaa täysin kuutioin eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarinlukukortissanne.

Palveluun kirjaudutaan kuluttaja- / kulutuspiste numerolla ja mittarin numerolla, jotka löytyvät laskusta sekä mittarinlukukortista. Kulutus-Webiin kannattaa ilmoittaa myös gsm-numero ja sähköpostiosoite niille varattuihin kenttiin myöhemmin käyttöön otettavaa tekstiviesti- ja muuta tiedotusta varten.

Jatkossa pyydämme lähettämään mittarin lukemat ensisijaisesti tämän palvelun kautta.
Vesimittarilukema tulee ilmoittaa vähintään kerran vuodessa, syksyllä pyytämänämme aikana.